MAKE LOYALTY ENGAGING   |   +31 (0)20 344 95 50       info@m—wise.eu

Single sign-on verhoogt klantbetrokkenheid

Het gemak waardoor klanten voor jou kiezen

Gemakt en betrokkenheid: twee zaken die de hedendaagse consument van je verwachten – en die single sign-on ook geeft. Laat je klanten eenmalig inschrijven of inloggen en moeiteloos door al je websites, mobiele app en kalntomgevingen heen surfen zonder een tweede keer in te hoeven loggen. Geef je klanten de optie om zich met één druk op te knop aan te melden of in te schrijven op je website met een bestaand profiel van meer dan 30 netwerken, waaronder Facebook, Google, Twitter, LinkedIn en Yahoo!

De betrokkenheid die betekent dat ze blijven

Single Sign-on zorgt ook voor een diepere betrokkenheid bij je klanten. Aan de ene kant door profieldata van hoogwaardige kwalteit. Aan de andere kant door een compleet beeld van de klant te schetsen door demografische data te combineren met essentiële data van je kassa, e-mailcampagnes en interacties met de mobiele app. Zo kun je klanten de gepersonaliseerde, relevant en rijkere merkrelatie bieden die ze zoeken. Download de brochure.

Klinkt het ingewikkeld? Welnee.

Het enige wat je nodig hebt, is de juiste software en de juiste ondersteuning. Neem contact met ons op en ontdek hoe m–wise je kan helpen.

Ken je iemand die dit leuk vindt?